Meisjes massaal naakt op paard

Op internet is sinds kort de beste campagne aller tijden aan de gang. Onder het motto 'Slow Down For My Horse Campaign' poseren honderden meisjes en jonge vrouwen naakt met en op hun paard. Hiermee willen de amazones automobilisten vragen hun snelheid in de buurt van knollen te matigen.

Initiatiefneemster is ene Lauren de Grunchy. Het is de negentienjarige blondine uit Jersey een doorn in het oog dat gemotoriseerd verkeer haar frikandel in wording telkens met hoge snelheid inhaalt. Met alle gevolgen van dien.

"Elke dag hoor je wel weer over paarden en hun berijders die worden aangereden", klaagt Lauren. "Paarden schrikken van ander verkeer dan hen met hoge snelheid inhaalt. Ik denk dat automobilisten het gevaar van paarden inhalen onderschatten."

Na het zien van een foto van een naakt mokkel met haar knol, besloot Lauren op 4 augustus aan de slag te gaan met haar campagne. "Ik dacht 'als bestuurders een naakte vrouw zien, gaan ze vanzelf langzamer rijden', en dus maakte ik een naaktfoto met mijn paard en zette deze op Facebook. Hiermee wilde ik onoplettende automobilisten erop attenderen dat wij er ook nog zijn."

De foto van Lauren, gekleed in slechts een onderbroekje en een paar hoge paardrijlaarzen, vindt gretig aftrek. Inmiddels heeft haar Facebook-pagina al meer dan tienduizend likes en hebben al meer dan honderd andere paardrijders een foto geupload waarop zij schaarsgekleed poseren met hun viervoeter. Helaas ook enkele kerels, maar die plaatjes slaan we gewoon over...

 
 
 
 
 

Good morning everyone󾰴󾆾#willyouslowdownformenow? 󾆾

Posted by Slow Down For My Horse Campaign on donderdag 13 augustus 2015