Geometry Wars 3 krijgt gratis update

Het nieuwe Sierra brengt vandaag Geometry Wars 3: Dimensions Evolved uit. Met deze gratis update wordt de bestaande content van Geometry Wars 3: Dimensions bijna verdubbeld.

Geometry Wars 3: Dimensions Evolved geeft de single-player Adventure-mode van de oorspronkelijke game een boost met 40 extra levels, waaronder boss battles, 3D grid shapes en objectives, alsmede een nieuwe drone en de krachtige mogelijkheden van de Detonator. De Adventure-mode is verbeterd, zodat je nu als speler eenvoudiger vooruitgang boekt om je favoriete modes te kunnen ontgrendelen.

Daarnaast biedt Geometry Wars 3: Dimensions Evolved ook nieuwe uitdagingen voor die-hards. Zo pak je in de ‘Hardcore’ mode 20 levels op, zonder dat je een drone of super nodig hebt en ga je de strijd aan om topscores neer te zetten op individuele leaderboards. De game biedt nu meer dan 100 stages met rapid-fire action aan welke beschikbaar zijn op diverse game modes, waaronder een uitgebreide Classic mode. Ook krijg je bonus-challenges en is er een locale co-op mode voor maximaal vier spelers en een een online competitive multiplayer mode voor maximaal acht spelers.

Geometry Wars 3: Dimensions is al uit op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Windows, Mac en Linux. De uitbreiding is beschikbaar op PlayStation Network, Xbox Game Store en Steam.