Maak je seksleven 1.000% beter!

Als FOK!ker heb je natuurlijk geen seks dus heb je er geen flikker aan, maar toch blijkt je smartphone een kleine optie te bevatten die je seksleven een stuk beter maakt. De makers van de video beweren zelfs dat de kwaliteit en de frequentie van het neuken met zelfs 1.000 procent beter wordt. Dat is tien keer zoveel beter.

Het filmpje is gebaseerd op een wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Durham. Dus ze weten waar ze over praten.

Voor de optie van de smartphone hoef je niet eens een app te downloaden. Het gaat namelijk om de uit-knop. Het filmpje is natuurlijk een snoeiharde commercial van Durex, maar toch blijkt de video een kern van waarheid te bevatten.

Uit het onderzoek, in opdracht van de condoomfabrikant, is naar voren gekomen dat een buitensporig gebruik van technologie als smartphone slopend is voor je seksleven. Niet alleen wordt er minder geneukt, ook de duur van de wip is een stuk korter. Oftewel: als je als FOK!ker de hele dag op je smartphone zit te kutten, heb je geen seks. Maar dat wisten we al...

Ben ff uit