Ubisoft biedt compensatie aan voor Unity

Dat de launch van Assassin's Creed Unity niet zonder problemen ging, is ondertussen geen geheim meer. Na drie patches en de op z'n zachtst gezegd opmerkelijke suggestie alle contacten uit je vriendenlijst te verwijderen, gaat Ubisoft door het stof.

Ubisoft biedt daarom de DLC Dead Kings (€14,99 euro) gratis aan voor alle spelers die last hebben gehad van de problemen tijdens de launch van Unity. Mensen die  de season pass hebben gekocht krijgen in plaats van de DLC een game naar keuze van Ubisoft. Je hebt keus uit zes titels, namelijk The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin's Creed Black Flag, Rayman Legends en Just Dance 2015. Spelers hebben tot 15 maart 2015 de tijd om hun gratis game te claimen.

Bijkomend effect is dat doordat de Dead Kings-DLC nu voor iedereen gratis beschikbaar is, de season pass ook niet meer te koop is omdat die nu volgens Ubisoft weinig toegevoegde waarde meer heeft. Wel blijft de DLC te koop in losse vorm en spelers met een season pass zullen toegang blijven houden tot extra content, waaronder Assassin's Creed Chronicles: China.

 Unity Glitch

Assassin's Creed Unity in al zijn glorie