Assassin's Creed Unity krijgt lange patch-note

Ubisoft heeft het er maar druk mee: alle gemelde bugs en glitches die bij gamers voor komen in Assassin's Creed Unity. De game is net twee weken uit, en de ontwikkelaars zijn bezig om patch nummer drie uit te rollen. Deze patch moet heel veel problemen de kop in drukken. Allerlei framerate-issues, connectieproblemen bij co-op en andere crashes of missie-falende issues zouden moeten worden opgelost in deze patch.

Tijdens de launch werd duidelijk dat er allerlei problemen met de net uitgebrachte Assassin's Creed Unity waren. De een heeft last van enorme lage framerates, een ander kan weer niet connecten met medespelers om samen missies te spelen. Of wat te denken van inwoners van de digitale stad die vanuit de lucht de straat op donderen, maar bikkel als ze zijn daarna gewoon door lopen.

De waslijst met fixes is hier te lezen. Ubisoft geeft al aan dat er zeker nog een patch aankomt om meer specifieke framerateproblemen aan te pakken. Vandaag gaan we merken of ondergetekende dan eindelijk co-op kan spelen, want dan komt de PlayStation 4-patch uit. Xbox One- en pc-eigenaren kunnen de patch deze week nog verwachten.

Toren grijpt vast