Sylvie Meis heeft controle weer terug in leven

Sylvie Meis heeft het gevoel dat ze de controle in haar leven weer terug heeft. "Het is een jaar geweest waarin ik veel meer rust heb gevonden in mijn privéleven", blikt Meis vrijdag in Metro alvast terug op 2014. Het huwelijk van de presentatrice met voetballer Rafael van der Vaart liep begin vorig jaar op de klippen, waarna een roerige periode volgde.

"Ik ben zeker van mezelf. Ik weet waar ik heen wil en ik ben zeker ook wel gelukkig", stelt Meis. Volgens haar is niet meer alles vertellen over haar privéleven de beste beslissing die ze ooit heeft genomen. "Door minder te vertellen kan ik mezelf meer beschermen. Dat heeft rust gebracht in mijn leven en dat van mijn kind."

Met Van der Vaart kreeg Meis acht jaar geleden zoon Damián. Na een aantal mislukte romances is de presentatrice nu gelukkig met de in New York woonachtige bankier en tapijthandelaar Samuel Deutsch. Meis geniet 'echt' van 'de leuke dingen' die ze doet. "Ik voel het nu meer en ik denk dat dat het belangrijkste is."

Vlak na de aangekondigde scheiding van Meis bleek Van der Vaart te zijn gevallen voor de voormalig hartsvriendin van de presentatrice, Sabia Engizek. Volgens de laatste geruchten is Engizek opnieuw in verwachting van Van der Vaart. Vorig jaar verloren de twee een baby na een zwangerschap van vijf maanden.