Meest succesvolle lancering ooit voor Ubisoft

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat Watch Dogs, in de eerste verkoopweek, meer dan vier miljoen keer doorverkocht is. Hiermee is Watch Dogs de bestverkopende nieuwe IP in de game-industrie, de meest succesvolle game ooit van Ubisoft in de eerste verkoopweek en de bestverkopende game in Nederland in diezelfde periode.

"Met zo’n sterke omzetontwikkeling en alle positieve feedback van gamers, heeft Watch Dogs zichzelf gepositioneerd als de must-have game van dit moment", aldus Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft. "We zijn enorm trots op deze prestatie en zijn ervan overtuigd dat het Watch Dogs-merk een mooie toekomst heeft."

De lancering van Watch Dogs op consoles en pc ging samen met de release van de gratis companion app; ctOS Mobile. Het is ontworpen om dual-screen gameplay te faciliteren, maar ook om losstaand de game verder te spelen met andere 'minigames' zoals het pesten van andere spelers. ctOS Mobile is al door meer dan één miljoen mensen gedownload.

Watch Dogs is uitgekomen op PlayStation 3, PlayStation4, Xbox 360, Xbox One en pc. Er verschijnt ook een versie voor Wii U in de herfst van 2014.