Paaseitjes zijn haram op school

Pasen is haram en het is dan ook volkomen logisch dat uitingen van dit feest voor varkens, apen, ezels en andere beesten onwenselijk zijn. Vooral gebieden die worden overheerst door de zuivere islam. Gebieden als… scholen in Birmingham, Engeland.

De Engelse schoolinspectie heeft een aantal tips gehad dat zeker vijf scholen in deze plaats hard op weg zijn om broedplaatsen te worden van het hyper-islamisme. Een voorbeeld die deze bewering goed onderstreept is hoe is omgegaan met het paasfeest. Leerlingen die de euvele moed hadden om paaseitjes mee te nemen, werden onderschept door een heuse Zedenpolitie, gevormd door oudere studenten. De eieren werden als niet-islamitisch beoordeeld en vernietigd. Ook speelgoed en chocolade paashazen ontsprongen de dans niet. Volgens een bezorgde moeder, die anoniem wil blijven omdat ze bang is voor represailles, knijpen leraren en het schoolbestuur een oogje toe.

Er gaan tevens geruchten dat de scholen van zins zijn om niet-islamitische feestdagen in de ban te doen. Slechts de mening van een zandprofeet zou de hoofdjes van studenten moeten vullen, traditionele, West-Europese feesten passen niet in die filosofie.

Een eerder onderzoekje heeft uitgewezen dat op zo'n zestien scholen een proces van segregatie plaatsvindt. Allahs schepsels met een piemeltje dienen streng gescheiden te worden van de toekomstige broedmachines, voordat ze voortijdig het slachtoffer worden van zondige gedachten.

Meerdere personen die ook uit de school geklapt hebben, zeggen dat de leerlingen een voordracht hebben gehad van Sheikh Shadi al Suleiman, een extremistische islamgeleerde die gelinkt wordt aan de al Qaeda. Geen man om gezellig een biertje mee te drinken. Deze relikneus vind het namelijk een goed idee om homoseksuelen met stenen te bekogelen tot de dood erop volgt en houdt er nog meer intolerante ideeën op na.

Een school heeft inmiddels gereageerd op de berichten. Volgens de beste man (uiteraard is het een man) zijn de beschuldigingen verzinsels en hij spreekt dan ook over een heksenjacht.