Gooische Vrouwen 2 in de maak

Een vervolg op Gooische Vrouwen is in de maak. Dat bevestigt het management van Linda de Mol woensdag tegenover Novum Nieuws. Waar de film over gaat en wie er in gaan meespelen is nog niet bekend. Gooische Vrouwen 2 is al volgend jaar in de bioscoop te zien.

Gooische Vrouwen uit 2011 was een enorm succes en trok ruim 1,9 miljoen bioscoopbezoekers. De film was op 5 januari van dit jaar voor het eerst op tv te zien en trok toen bijna 1,7 miljoen kijkers.

De film was een vervolg op de succesvolle gelijknamige tv-serie, die vijf seizoenen liep. De reeks over vijf rijke vrouwen uit het Gooi was ontwikkeld door De Mol. Ze speelde ook een hoofdrol, net als Susan Visser, Tjitske Reidinga en Lies Visschedijk.

Het scenario van Gooische Vrouwen 2 is van de hand van Frank Houtappels, onthulde hij woensdag via Twitter. "Samenwerken met regisseur Will Koopman en Linda was weer een feestje", schrijft de scenarist die ook het origineel schreef. "De dames kunnen weer aan de bak!"

De Mol zit vrijdagavond in het praatprgramma van Umberto Tan, RTL Late Night. Dan wordt meer bekendgemaakt over Gooische Vrouwen 2.


Gooische Vrouwen 2 in de maak (Foto: Novum)