[JL] Jong PSV veel te sterk voor Oss

Jong PSV heeft op de derde speeldag in de Jupiler League eindelijk de eerste overwinning te pakken. De ploeg van trainer Darije Kalezic was met 4-0 veel te sterk voor FC Oss. De eerste twee wedstrijden was de debutant in het betaald voetbal nog blijven steken op een gelijkspel.

PSV trad aan met spelers als Przemyslaw Tyton, Stanislav Manolev en Abel Tamata in de basis. Oss kon het kwaliteitsverschil niet verbloemen en kwam al na tien minuten op achterstand door een doelpunt van Menno Koch. Geraldo Alberto Antonio verdubbelde de score in de 54e minuut.

Na een uur spelen moest Oss met tien man verder. Lorenzo Piqué veroorzaakte een penalty en kreeg direct rood. Menno Koch maakte vanaf de stip zijn tweede van de avond. Invaller Alexander Jakobsen zorgde in de slotfase voor de 4-0 eindstand.