Finnbogason weet niets van contractverlenging

Alfred Finnbogason kan niet veel vertellen over zijn toekomst. De spits staat in de schijnwerpers van buitenlandse clubs, maar sc Heerenveen wil hem juist langer binden. Dit weekeinde kwamen er berichten in de media dat de Friezen bezig zijn met een nieuw contract voor de IJslandse topschutter.

"Dat moet mijn manager me nog uitleggen. Ik wilde er voor de wedstrijd in ieder geval niets over horen", aldus de IJslander in het Friesch Dagblad. Finnbogason maakte afgelopen weekeinde al weer zijn vierde treffer van het seizoen. Toch verloor zijn ploeg met 2-4 van Heracles Almelo. "We moeten goed in de spiegel kijken. Na onze voorsprong leek het alsof we al tevreden waren. Terwijl we hadden moeten doorspelen alsof we nog achterstonden."

Verdediger Arnold Kruiswijk deelde de mening van Finnbogason. "Je mag best een mindere wedstrijd spelen, maar we vielen vandaag te ver terug. Hoe dat kan? Het heeft zeker met instelling en scherpte te maken, misschien zijn we er na twee aardige wedstrijden iets te makkelijk over gaan denken. Zeg het maar", aldus Kruiswijk op de officiële clubsite.