James Marsden is Ron Burgundy's nemesis in Anchorman 2

Marsden, acteur uit onder andere de X-men serie en Superman Returns, is gecast als Will Ferrells grote rivaal in het vervolg op het hilarische Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy.

Contracten zijn reeds getekend. In tegenstelling tot de aanblijvende berichtgeving dat Terence Stamp (Superman) en Kristen Wiig (Bridesmaids) ook zullen verschijnen in Anchorman 2: the Legend Continues is Marsden dus gelijk een zekerheid. Stamp zou de rol van een Rupert Murdoch-achtige mediatycoon vervullen en Wiig zou gestalte geven aan de vrouw van Brick Tamland (Steve Carell). Overigens is de hele originele cast van de inmiddels klassieke komedie ook weer van de partij. Verwacht dus weer bergen onzin van Paul Rudd, David Koechner, Christina Applegate, Steve Carell en bij de baard van Zeus! Will Ferrell!

Marsdens prille carriere raakte begin 2000 in een stroomversnelling toen hij gecast werd als cyclops, leider van de millitante mutanten in X-men en de twee vervolgen. In plaats van in te cashen op zijn nieuw verworven faam als stoere leading man nam Marsden met zichtbaar plezier deel aan vele komedies de afgelopen jaren. Zo zagen we hem voorbijkomen in Zoolander, Death at a funeral, Sex Drive en Bachelorette. Daarnaast is hij ook in de komedieserie 30 Rock te bewonderen. Door deze komische kwinkslagen is Marsden ongetwijfeld een uitstekende keus als Rons concurrerende nieuwslezer voor de nieuwe Anchorman

Filmposter Anchorman: The Legend Continues
Go fuck yourself San Diego!