Lucescu baalt van blunders Shakhtar

Mircea Lucescu vond het 2-2 gelijkspel van Shakhtar Donetsk tegen Borussia Dortmund een terechte uitslag. De coach van de Oekraïners baalde wel van de fouten van zijn ploeg. "Helaas hebben we ons doel niet bereikt", zei Lucescu na de remise. "Maar ik moet wel toegeven dat de uitslag terecht was. Onze tegenstander heeft nog maar eens aangetoond goed voorbereid te zijn. Ze speelden agressief en zorgden bij ons voor een hoop problemen. We hebben door fouten twee keer de voorsprong weggegeven en dat mag niet."

"We maakten kinderlijke fouten", vervolgt de coach. "We hebben lang gepraat over het verdedigen bij standaardsituaties, maar deden dat alsnog helemaal fout. Daarom hebben we nog wel wat werk te verzetten voor de return', die op 5 maart plaats heeft."

Shakhtar speelde tegen Dortmund zijn eerste officiële wedstrijd in twee maanden. "En daarom waren we bij het begin wat onzeker. Maar de goal van Srna kwam daarom op een perfect moment. Helaas hebben we in de laatste minuten aangetoond een goed resultaat momenteel niet te kunnen verdedigen."