Hugo Weaving wil niet terugkeren in Captain America

Hugo Weaving sluit een eventuele terugkeer als Red Skull, de schurk uit Captain America: The First Avenger uit. Hij heeft echter een contract voor meerdere films getekend. In een interview met Collider zegt hij: ,,Als ze me dwingen, zal ik wel moeten. Maar dat doen de makers vast niet, ik heb wel genoeg van dit soort films gedaan."

In het interview lijkt Weaving aan te geven dat hij het even gehad heeft met grote filmreeksen. Hij heeft dan ook een aardig aantal van dat soort op zijn naam staan, zoals The Matrix, The Lord of the Rings, Transformers en hij zal ook te zien zijn in de aankomende trilogie The Hobbit. Over de kaskrakers zegt hij: ,,Het was leuk om te doen, maar ik wil nu weer terug naar wat ik echt leuk vind. Films maken waar ik een persoonlijke affectie mee heb."

Weaving tekende met Marvel een contract voor meerdere films, maar hij acht het onwaarschijnlijk dat ze hem voor een nieuwe Captain America willen hebben. ,,Doorgaans brengen ze met dit soort films geen oude schurken terug." De kans dat ze hem vragen voor het tweede deel van The Avengers acht hij waarschijnlijker, maar hij geeft niet duidelijk aan of hij daaraan mee zou willen werken. 

Een eventueel anti-Avengers team van schurken zal dus waarschijnlijk de roodkoppige Nazi moeten missen in hun strijd tegen The Avengers.

Red Skull