Iron Man 3 en Thor 2 worden 3D

De volgende Marvel-films Iron Man 3 en Thor: The Dark World worden allebei 3D-films. Dit hebben Disney en Marvel vandaag bekend gemaakt.

De fans moeten voorlopig nog wel even wachten op beide films. De nieuwe Iron Man komt vanaf eind april 2013 in de Nederlandse bioscopen, het tweede deel van Thor verschijnt in november 2013. Ook Avengers-held Captain America krijgt een vervolg, Captain America: The Winter Soldier draait pas vanaf april 2014 in de bioscoop. Marvel heeft in de bekendmaking niet aangegeven of Captain America ook in 3D verschijnt, maar dit ligt wel in de lijn der verwachtingen.

Een andere superheld moet nog even wachten op zijn filmdebuut. Marvel maakte bekend dat de film Ant-Man pas in november 2015 zal uitkomen. De film gaat over biochemicus Hank Pym die een helm ontwikkeld waarmee hij kan communiceren met insecten. Overigens was Ant-Man in de Marvel-stripverhalen één van de oprichters van het superheldenteam The Avengers. Zijn rol in de Marvel-films is tot nu toe beduidend bescheidener.

Iron Man vs Thor