Kristen Stewart doodsbang voor aanval doorgedraaide fan

Actrice Kristen Stewart sluit niet uit dat op een kwade dag een dolgedraaide fan haar aanvalt en ter plekke omlegt. Dit opmerkelijke verhaal vertelt ze  tijdens een interview met de schrijfster van een e-book over de sterren van de filmreeks Twilight.

Stewart is naar eigen zeggen bij haar fans impopulair geworden nadat ze meerdere keren met de regisseur van SnowWhite and the Huntsman van bil is gegaan. Kennelijk moet ze nu nieuwe manieren vinden om de aandacht op zichzelf te vestigen.

"Ik krijg talloze haatmailtjes van verschillende fans over de hele wereld. Hierin vertelden ze dat ze niet gecharmeerd waren van de regisseur en dat ik Pattinson heb laten stikken. Maar dat is nooit het geval geweest", aldus de omlaaggevallen actrice. Sommige mailtjes zijn erg direct en fans vragen of het lekker was en of ze er van genoten heeft en dat ze haar van kant zullen maken bij een volgende misstap. De dreigende taal van de e-mails hebben Stewart behoorlijk aangegrepen. "Iedereen zit tegenwoordig op FaceBook en Twitter en ze weten dus waar je uithangt".

Hoe de relatie tussen Stewart en Pattinson op dit moment is, is niet bekend. Het gerucht wil dat Pattinson haar vergeven heeft. Dat komt uitermate goed uit, want de promotie van de nieuwste Twilight film gaat oven enkele weken van start.