Baby Barbie lijkt niet op de melkboer

Het pasgeboren dochtertje van Barbie lijkt volgens de realityster sprekend op haar vader. "Ze lijkt heel veel op Michael, niet meer normaal", vertelde Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, maandag aan RTL Boulevard. De blondine beviel donderdag.

"Ze lijkt als twee druppels water op Michael", zegt een emotionele Barbie over haar dochter Angelina. "Gelukkig maar", kopt Michael in. "Zo bedoel ik het niet", verontschuldigt de Hagenaar zich direct. "Maar ik ben blij dat ze niet op de buurman lijkt."

Barbie geniet met volle teugen van haar dochter, die na een zware bevalling ter wereld kwam. "Dan zie ik haar liggen en kan ik niet geloven dat ze van mij is." Volgens Michael kan de kersverse moeder haar ogen niet van het meisje af houden. "Ik denk dat ze vanaf de bevalling naar haar heeft liggen kijken en er nog niet mee opgehouden is."

Barbie, wier avonturen als moeder vanaf dinsdag te volgen zijn in Barbie's Baby, is in de zevende hemel. "Dat zo'n klein iets zoveel liefde kan geven. Misschien ligt het aan de hormonen, maar ik voel me heel gelukkig met m'n kind en mijn man."