'Bobby Brown komt met boek over Whitney'

Bobby Brown is van plan een boekje open te doen over zijn leven met Whitney Houston. De 43-jarige zanger, die bijna vijftien jaar getrouwd was met Houston, schreef volgens de Amerikaanse nieuwssite The Huffington Post een onthullend boek.

Het boek van Brown is niet nieuw. Vier jaar geleden probeerde de New Edition-zanger zijn verhaal al te slijten bij verschillende uitgevers. Het boek gaat over Browns leven met Houston, die op 11 februari plotseling overleed. "In 2008 was er niet veel interesse in een boek over Houston", vertelt een uitgever aan The Huffington Post. "Als gevolg van haar tragische dood is het nu wel de tijd voor een openhartig boek."

Brown kan zijn pennenvrucht echter niet zomaar op de markt brengen. Onderdeel van de scheiding is een geheimhoudingovereenkomst, die Brown belemmert saillante details over zijn huwelijk met Houston naar buiten te brengen.

Houston trouwde in juli 1992 met Brown, die ze in 1989 had leren kennen. Nog geen jaar na de bruiloft beviel de zangeres van haar enige kind, dochter Bobbi Kristina. Het huwelijk van de twee sterren liep in september 2006 in de klippen, eind april 2007 was de scheiding rond.