'Tv-kenner' Van der Veer: Alledrie fout

Bert van der Veer heeft flink de plank misgeslagen bij zijn voorspellingen voor het Gouden Televizier-Ring Gala 2011. Drie van de drie keer had de zelfbenoemde tv-kenner het fout.

"Natúúrlijk wint The Voice of Holland. Terecht ook. Wie is de Mol heeft een trouwe fanschare en is goed gemaakt, maar ik snap het nooit helemaal. Als Voetbal International de Ring wint, is het een degradatie van de prijs", aldus Van der Veer eerder in de VARAgids.

Voetbal International ging er vrijdagavond echter met de prijs vandoor. Ook bij de mannelijke Zilveren Televizier-Ster met de genomineerden Jeroen van Koningsbrugge, Johan Derksen en Johnny de Mol, sloeg Van der Veer de plank mis: "Johnny mag van mij winnen, maar ik denk dat het Johan Derksen wordt omdat 150.000 hooligans als pesterij op hem stemmen." Van Koningsbrugge kreeg uiteindelijk de Zilveren Televizier-Ster.

Bij de vrouwen streden Chantal Janzen, Linda de Mol en Wendy van Dijk om de titel. "Wendy heeft een geweldig jaar achter de rug met alleen maar hits. Daarom mag zij winnen. Ik vond de comedy van Linda met Jeroen niet zo geslaagd. Ik weet de titel niet eens meer, dat zegt helaas genoeg", zei de tv-goeroe over de prijs die naar Linda de Mol ging.

 
'Tv-kenner' Bert van der Veer: Alledrie fout