Woodsboro High School onthult geheimen

Dames en heren, via deze weg wil ik jullie informeren dat de website van Woodsboro High School officieel is gelanceerd. Vanaf vandaag kun je er terecht voor alle vragen betreft het college. Vergeet niet om je ook in te schrijven voor een van de studentenclubs, even langs te gaan in onze bibliotheek of een bezoek te brengen aan de Counseling-pagina. Voor meer informatie kun je ons altijd mailen op mainoffice@woodsborohighschool.com.

Tot zover de introductie van het college. Een fan van de Scream-trilogie heeft de website van een van de beruchtste hogescholen online gezet. Om jouw kennis van de drie films goed te testen, is de site bezaaid met verborgen grapjes, geheimen en informatie. Zo is er een condoleancepagina te vinden voor de overleden studenten, wordt er informatie gegeven over de slachting tijdens het collegejaar 1996-1997 en meer.

Kijk ook zeker even bij de groepen voor studenten. Hier zul je het meeste kunnen vinden. Namen van docenten zijn te koppelen aan acteurs, crewleden of personages van de Scream-films. Het wiskundelokaal heeft een geheime boodschap, de monitor in het A/V-lokaal geeft wat weg, Ghostface is vaak terug te vinden, je kunt een jaarboek inzien en veel meer ander plezier. Er staat nog veel en veel meer op de website om te ontdekken. Voor een fanwebsite is het erg sterk in elkaar gezet. Veel plezier op Woodsboro High School.

Ben je heel erg benieuwd geworden wat je nog meer kunt vinden? Kijk dan snel op de website.

Eerder stond op de website geen enkele disclaimer dat het ging om een fansite. Kennelijk heeft Dimension Films hier wel om gevraagd: Gisteren stond er nog een webshop met Stab- en Scream (4)-merchandise op en was nergens een boodschap te vinden van/over Dimension. Dit is creatief opgelost door een bericht op de homepage te plaatsen.

Het is een heerlijke voorbereiding zo voor de release van Scream 4. In Nederland kunnen we na elf jaar weer ouderwets griezelen. De film is vanaf 14 april in de bioscoop te zien.

Wiskunde
Kraak jij de geheime code?