Shia LaBeouf speelt hoofdrol in Horns

Shia LaBeouf zal waarschijnlijk de hoofdrol gaan spelen in een filmbewerking van het boek Horns. Het boek is geschreven door Joe Hill, die als uitvoerend producent een vooraanstaande rol gaat spelen bij de vertaling van zijn boek naar het grote scherm.

LaBeouf zal in de film de rol van Ig Perrish op zich nemen. Perrish is een man van 26 jaar, die op een ochtend wakker wordt met hoorns op zijn hoofd. Ig besluit om de onopgeloste moord op zijn vriendin te onderzoeken. Wellicht bestaat er een verband tussen de moord en de inmiddels groeiende hoorns op zijn hoofd.

"Shia is een getalenteerde acteur, die vanaf het begin zeer enthousiast was over het boek", aldus producent Cathy Schulman van Mandalay Pictures. Het boek kan beschreven worden als een soort horror liefdesverhaal, waarbij wraak een belangrijke drijfveer vormt.

LaBeouf is deze zomer te zien in Transformers: Dark of the Moon. Deze film wordt 30 juni verwacht in de Nederlandse bioscopen. Daarnaast werkt LaBeouf op dit moment aan de nieuwe film van regisseur John Hillcoat, genaamd The Wettest County in the World. Schrijver Joe Hill heeft eerder het boek Heart-Shaped Box geschreven. Verder is het opvallend dat Hill de zoon is van schrijver Stephen King.

Shia Labeouf
Shia Labeouf laat hoorns groeien