De Buisonjé stelt single uit om zoon

Zorgen om zijn zoontje Dex en de drukte rond zijn voorgenomen huwelijk zijn er de oorzaak van dat Xander de Buisonjé zijn nieuwe single nog even heeft uitgesteld. De zanger had eerder aangegeven dat het nummer, waarvan de naam nog niet bekend is, in het voorjaar zou verschijnen. "Wegens alle stress omtrent Dex en het naderende huwelijk hebben we echter besloten dit uit te stellen", schrijft de 36-jarige zanger op zijn website. "Half juli zal ik jullie laten weten wat de planning wordt."

Zoontje Dex kwam op 26 januari ter wereld. Hij belandde drie weken na zijn geboorte in het ziekenhuis met een buikvirus. Een paar maanden later werd Dex opnieuw opgenomen. De artsen spraken over een buikklepje dat mogelijk niet goed zou sluiten, maar vonden niets zorgwekkends. "Het gaat goed met hem", vertelt een woordvoerder aan Novum Nieuws.

Xander zou op 17 september in het huwelijksbootje stappen met zijn vriendin Sophie, maar de trouwerij werd uitgesteld vanwege de zwangerschap. De nieuwe datum voor het huwelijk is niet bekend. Voor Sophie is Dex haar eerste kindje. Xander heeft uit zijn relatie met presentatrice Wendy van Dijk al een zoontje, genaamd Sem.

Single Xander de Buisonjé later door zorgen om Dex
Single Xander de Buisonjé later door zorgen om Dex (Foto: Novum)

Submitter:  Bron: Novum