Puber gooit eigen penis in put na uitgaan relatie

Een Indonesische jongeman heeft drastische maatregelen genomen toen hij erachter kwam dat zijn vriendin een andere man wilde trouwen. De negentienjarige jongeman uit een dorp in het midden van het eiland Java hakte zijn eigen jongeheer eraf. Omdat hij bang was deze toch niet meer nodig te hebben, gooide hij zijn penis in een put.

Volgens de autoriteiten heeft de knul mazzel gehad dat zijn hij zelfoperatie heeft overleefd. "Hij werd donderdag in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht met ernstig bloedverlies", heeft directeur Sugeng Budi Susanto van het Cilacap General Hospital de media laten weten. "Het afsnijden van een penis kan namelijk fataal zijn."

De jongeman heeft zijn grote vriend helaas niet teruggekregen. De dorpsbewoners hadden nog met man en macht gezocht naar de piemel, maar deze bleek helaas onvindbaar.

De castraat heeft enkele dagen op de afdeling Intensive Care doorgebracht en is nu aan de beterende hand. Praten over zijn weerzinwekkende daad wil hij echter niet. "Hij is nog te geschokt en beschaamd om er met iemand over te praten."