AZ wacht op uitsluitsel curatoren

AZ en zijn clubleiding verwachten morgen te horen wie hun nieuwe eigenaar zal worden. De Noord-Hollanders hebben vandaag overleg gevoerd met DSB en wachten nu op een beslissing. De curatoren hebben echter ook met andere partijen gesproken over de gewilde aandelen.

Directeur Marcel Brands kon vanavond nog niets zeggen over het eventuele besluit van de curatoren. "Ik weet het echt niet, voor mijn gevoel ligt het fifty-fifty. Het is afwachten'', aldus de bestuurder in De Pers.

De clubleiding van de regerend landskampioen hoopte afgelopen weekend al uitsluitsel te krijgen over de toekomst van de club. In de tussentijd nemen de curatoren, die de aandelen gaan verkopen die in het bezit waren van de afgetreden voorzitter Dirk Scheringa, volop de tijd om hun keuze te rechtvaardigen.

Brands, die in zijn beginsel moet zorgen voor het technische plaatje, baalt van de situatie en geeft tevens aan snel uitsluitsel te willen. "Het is ook zaak dat er nu duidelijkheid komt, anders hebben we echt een probleem.''