Uitslagen Engeland speelronde 11

Dit weekend werd in de Premier League de elfde speelronde afgewerkt. Hieronder vind je alle uitslagen, de vernieuwde stand, de topscorers en het programma voor aankomende week.

Chelsea eenvoudig voorbij Bolton Wanderers

Chelsea kende een gemakkelijke middag bij Bolton. The Blues wonnen overtuigend met 0-4 en behouden daardoor de koppositie in Engeland.

Lampard opende met een penalty de score in de 46ste minuut. Chelsea toonde zich stukken sterker dan de thuis ploeg en in de 60ste minuut was het Deco die dit met een tweede goal van de Blues bekroonde.

Met hulp van Bolton Wanderers werd het gemakkelijk 3-0 zo'n zeven minuten voor tijd. Zat Knight werkte de bal langs zijn eigen keeper. Uiteindelijk was het Chelsea zelf dat met een oogstrelende aanval spits Drogba bediende voor het laatste doelpunt.

Liverpool onderuit bij Fulham

Liverpool heeft een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij Fulham. De ploeg van Rafael Benitez ging met 3-1 onderuit op Craven Cottage.

Het was Bobby Zomora die The Reds in de 24ste minuut de problemen in schoot. Na drie kwartier dacht Liverpool in de persoon van Fernando Torres nog even te gaan beginnen aan de rehabilitatie van het elftal. Vervolgens was er een hoofdrol weggelegd voor trainer Benítez zelf. Hij wisselde na een uur de enige doelpuntenmaker Torres voor Babel. Daarna ging het bergafwaarts met de bezoekers.

Een fout van Dirk Kuyt leidde de 2-1 in. Het was oud FC Groningen-speler Erik Nevland die profiteerde. Vlak voor tijd werd de score ook nog uitgebouwd tot 3-1 door Clint Dempsey. Fulham bezorgde Liverpool het vijfde verlies in elf wedstrijden.