FOK!: "Huntelaar gaat scoren bij Milan"

De afgelopen week hield FOK!sport een poll over Klaas-Jan Huntelaar. Liefst 223 users namen de moeite te stemmen in de poll, die de verwachtingen rond de transfer van de ex-topscorer van de Eredivisie in kaart moest brengen.

Hieruit blijkt dat de bezoekers van FOK!sport overwegend positief zijn over de stap van Huntelaar, die al na een half seizoen moest vertrekken bij Real Madrid. Liefst 98 stemmers verwachten namelijk dat Huntelaar basisspeler wordt en regelmatig gaat scoren. Er zijn 39 mensen die nog positiever zijn gestemd, zij zien Huntelaar namelijk in de voetsporen treden van Marco van Basten. De ex-bondscoach is als spits nog altijd een legende bij AC Milan.

Er waren uiteraard ook andere geluiden. 47 stemmers zien Huntelaar meedraaien in een roulatiesysteem van spitsen en dus niet onbetwist de eerste keus van trainer Leonardo worden. Volgens 28 stemmers komt Huntelaar zelfs vast op de bank en mag hij af en toe eens invallen, terwijl elf stemmers denken dat hij gigantisch zal mislukken.

Zie http://sport.fok.nl/voetbal.php/poll/ voor de uitslag van deze en eerdere gehouden polls.

Submitter:  Bron: FOK!sport