Uitslag Manchester United - Manchester City

Manchester United heeft vandaag een nieuwe aanval op zijn leidende positie in de Engelse Premier League afgeslagen. De ploeg van trainer Alex Ferguson won de stadsderby tegen Manchester City vanmiddag met 3-1.

Na de eerste helft leidde United al met 2-0, door treffers van Wayne Rooney, die al na zes minuten de score opende, en Louis Saha. In de tweede helft wist oud-Ajacied Hatem Trabelsi de spanning toch nog terug te brengen op Old Trafford. Trabelsi liet doelman Edwin van der Sar in de 70e minuut kansloos. Zes minuten voor tijd besliste Cristiano Ronaldo de wedstrijd alsnog. De Portugees wist op het randje van buitenspel de 3-1 te maken. City eindigde de wedstrijd met tien man, nadat Corradi in de 90e minuut van de wedstrijd zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg.