Rukkende Drent geilt op mannen in uniform

Voor de rechtbank van Assen had vandaag een 27-jarige man uit de Drentse hoofdstad moeten verschijnen. Omdat het vergrijp nogal gênant is, liet de Assenaar echter verstek gaan. De jongeman trok zich namelijk af voor het oog van een militair.

Afgelopen zomer reed de soldaat namelijk op de A28 van Groningen naar Assen, toen hem ineens een man achterop kwam, die hem seinde met zijn lichten. Vervolgens ging de man naast hem rijden, en wierp de militair kushandjes toe. Dit vond de soldaat allemaal wel best, maar toen de Assenaar zijn jongeheer uit zijn broek haalde en zichzelf afvogelde, werd het hem te veel. Hij noteerde het kenteken van de vreemde snuiter en ging aangifte doen bij de politie.

Toen de Drent werd verhoord, gaf hij toe zich te hebben afgetrokken. Hij bekende geil te worden van geüniformeerde mannen. Omdat hij zich toch enigszins schaamde voor zijn fetisj, liet hij vandaag zijn gezicht niet zien in de rechtbank. Desalniettemin veroordeelde de rechter hem tot zestig uur schoffelen, waarvan de helft voorwaardelijk.


De een krijgt een stijve van uniformen, de ander van bruine bonen...