Kampioenschappen bed opmaken een succes

Vandaag was het dan eindelijk zo ver: de Nationale Kampioenschappen bed opmaken 2007. In het Novotel Amsterdam City werd vanmiddag gestreden om de fantastische titel. Soapactrice en ex-belspelbabe Gigi Ravelli presenteerde het spektakel en motiveerde de deelnemers om alles te geven. Uiteindelijk werd Michiel Prins door de jury uitgeroepen tot kampioen bed opmaken 2007 en ging hij naar huis met een compleet tweepersoons bed.

Voor de deelnemers was het natuurlijk een loodzware middag en velen hadden de nodige problemen. Zo viel de housekeeping kar geregeld om en struikelden deelnemers regelmatig over pionnen. Het opkloppen van het dekbed bleek ook moeilijker te zijn dan men verwacht had. Ondanks alles heeft iedereen zich helemaal gegeven en waren er aan het einde van de middag drie winnaars.

"Ik vond het geweldig om te doen! Ik had wel wat moeite met het dekbedovertrek. Thuis slaap ik namelijk onder een laken en deken. Dit bed mét dekbed komt heel goed van pas", aldus een zichtbaar blije winnaar.

Nadine van Megen werd tweede en won een weekendje weg. "Deze prijs wilde ik heel graag winnen en dat is me gelukt! Ik ga lekker met een vriendin naar Parijs. Ze heeft me geweldig aangemoedigd", aldus Nadine.

Cynthia Schippers eindigde op de derde plaats en ging naar huis met een goed gevulde goodie bag. "Toen we de extra mogelijkheid kregen om onze eindtijd te verbeteren, greep ik mijn kans en ik ga nu naar huis met deze volle reistas met super-de-luxe spulletjes. Volgend jaar doe ik gewoon weer mee!”

Het evenement werd met 120 mensen druk bezocht. "Deze vuurdoop is de opmaat naar een jaarlijks terugkerend studentenevenement. We vinden het een geweldig idee en we hopen dit in de toekomst ook in andere steden te gaan organiseren", aldus Iris Wolst van de organisatie.


De kersverse kampioenen!