Ex-vriendin Johnny Kraaijkamp doet aangifte

De ex-vriendin van Johnny Kraaijkamp jr. heeft aangifte gedaan tegen haar 52-jarige ex-vriend. Kraaijkamp jr. zou Sophia Ocenta tijdens een ruzie zo hard hebben geslagen, dat ze een bloedneus, een dichtgeslagen oog en een gekneusde rib opliep.

Het gerucht dat Kraaijkamp zijn inmiddels ex-vriendin had mishandeld, kwam in augustus al naar buiten. In een interview met Shownieuws gaven de twee later tekst en uitleg. Hand in hand op de bank vertelden ze over hun 'goede relatie'.

Begin oktober liep hun relatie echter op de klippen en heeft Sophia alsnog aangifte van mishandeling gedaan. "Waarom zou ik mijn mond houden over iets wat gebeurd is? Ik wil duidelijk maken dat hij mij wel degelijk heeft mishandeld. Hij heeft me letterlijk uit bed getrapt, om vijf uur 's ochtends. Ik heb daarna vier dagen op bed gelegen vanwege een gekneusde rib", vertelt ze.

"Ik voel me verraden. Ik ben niet boos, gewoon gekwetst. Hij moet er wat aan gaan doen. Als hij iets te veel gedronken heeft verandert zijn gedrag. Ik denk niet dat hij spijt heeft. Hij heeft nooit zijn excuses aangeboden. 'Het viel wel mee', was het enige dat hij zei."

Kraaijkamp jr. wilde geen commentaar geven op het nieuws. "Ik voel me niet geroepen om hierop te reageren. Dat doet mijn advocaat wel."