Schoppen op verzoek

Knut vroeg me gisteren of ik niet nog eens een column wilde schrijven voor de weblog. 'Een column waarin je lekker schopt' waren zijn woorden ongeveer. Nu ben ik nooit te beroerd om aan verzoekjes te voldoen, maar als ik ergens tegenaan moet schoppen moet ik wel iets kunnen bedenken om tegenaan te schoppen. Dat is moeilijker dan het lijkt kan ik je vertellen.
Een beetje leuk schoppen tegen een strandtent die schandalige prijzen vraagt voor drie patatjes is niet heel moeilijk. Een beetje anti-rokertjes pesten is ook niet echt een uitdaging. Buiten dat heb ik beiden al eerder gedaan, dus moest ik iets anders bedenken.

Zal ik schoppen tegen GeenStijl? Ik bedoel; het is redelijk voor de hand liggend dat een paar wannabe relschoppers van middelbare leeftijd in een midlife crisis en met het uiterlijk waar een gemiddelde tweaker-nerd nog van zou zeggen 'moet je die nerd zien dan!' het mikpunt zijn van een paar flinke schoppen. Al helemaal als ze dan ook nog eens door hun eigen users op het feit worden gewezen dat hun pilot aflevering van SteenGeyl, die nog voor de eerste uitzending al van de buis werd gehaald, écht te slecht was voor televisie natuurlijk. Toch ga ik daar niet tegen schoppen, omdat ik dat nooit zo goed ga kunnen als hun eigen users dat kunnen.

De islam? Mja, hoewel een prima mikpunt van spot wil ik graag dat mijn hoofd en romp door middel van mijn nek aan elkaar verbonden blijven, dus zie ik daar even vanaf.

Britney Spears dan? Nou, kijk. Een jaar of wat geleden - zeg; voordat ze zich met jong liet schoppen - had ik haar nog wel geneukt ofzo, maar nu ze mentaal in een psychose zit en denkt dat het zetten van tattoos in je nek een turn-on is, uiterlijk een morbide kruising is tussen Sinead O'Connor, GI Jane, Tonya Harding en Sugar Lee Hooper on crack cocaine én ze suïcidaler is dan een moslimterrorist met een semtexriem kan ik niet direct een kloppende zaadsteel van haar krijgen. En aangezien ze momenteel het doodschoppen niet waard is slaan we ook La Britney over.

De Gouden Kooi dan...
Hoewel ik graag zou roepen dat Natasia snel moet sterven aan een enge ziekte, Amanda haar stembanden zo snel en pijnlijk mogelijk via haar anus moet laten verwijderen en Brian eigenlijk daar helemaal niet hoort te zitten na zijn lobotomie doe ik dat ook niet. Waarschijnlijk gaat iedereen dan roepen dat je debiel bent als je überhaupt naar Talpa/Tien danwel De Gouden Kooi kijkt, en daar heb ik niet heel veel zin in.

Ik heb gewoonweg momenteel niets om tegen te schoppen. Het is niet anders. FOK! it.
We gaan het gewoon omdraaien. Omdat dit een kutcolumn is gaan jullie lekker tegen MIJ aanschoppen. Niet omdat ik het zeg, maar omdat je het al sinds je begon te lezen sowieso van plan was.

Laat maar eens zien dat je het beter kunt. Misschien leer ik er nog wat van. Waarschijnlijk niet.