Film: Snow Fever + premièreverslag

De film rammelt aan alle kanten. Maar goed, toen ik van de week met een kennis op MSN zat te praten over de verhaallijn van Snow Fever zei hij heel terecht: ‘Zeg, gaan we nu het verhaal van zo’n film bespreken?’ En zo is het natuurlijk ook. Er is maar een vraag gerechtvaardigd: ‘werkt de film, of niet?’

Sun
'Aber Sisi, willst du mit mir bumsen?'


En het antwoord is ja. Niet volmondig, maar ja, de film werkt. Dat komt helemaal door Hanna Verboom. Ze maakt haar debuut in Snow Fever en spettert van het scherm af. Het is net alsof je Cameron Diaz in een slechte film ziet: wat boeit het waar het over gaat, zolang je haar op een groot doek ziet. Met Hanna is het precies zo. Ze weet moeiteloos het slechte script te verhullen. Elke scène met Hanna is een feest om naar te kijken.

Misschien was regisseur Pim van Hoeve de hele tijd bezig om het beste uit Hanna te halen zodat hij de rest van de film een beetje liet versloffen. Het is hem vergeven. Snow Fever gaat ongetwijfeld 600.000 jongeren de bioscoop binnentrekken. En dat is vandaag de dag best een verdienste.

Sun
Hanna Verboom: zelfs mooi als ze boos kijkt.


Daarom is het ondoenlijk om Snow Fever een cijfer te geven. Het verhaal zou een twee krijgen, de regie een zevenmin en Hanna die in haar debuut alles uit haar rol haalt verdient een tien. Of je de film moet gaan zien in de bioscoop moet je zelf maar bepalen. Er draaien veel betere films in de bioscoop op dit moment. Aan de andere kant, in geen van die films speelt Hanna Verboom!

Lees het verslag van de première op de volgende pagina's!

CijferEen tien voor Hanna!
GenreActie/humor/Romantiek
Lengte90 minuten
Regie Pim van Hoeve
CastHanna Verboom, Peggy vrijens, Egbert Jan Weeber,Daan Schuurmans e.v.a.
Releasedatum De film draait sinds 14 oktober in de bioscoop
Officiële siteSnow Fever
Kijkwijzer