Film: Snow Fever + premièreverslag

Daan Schuurmans is erg tevreden over de film, maar hij zou ook wel eens iets anders willen spelen. In een Dogma-film bijvoorbeeld, een film met minimale middelen gemaakt zoals ‘Festen’. Hij speelt wel graag een bad-guy: ‘Dat is makkelijker.’ Ook wil hij in de toekomst wel een keer regisseren: ‘Maar dat komt wel als ik iets ouder ben.’


Sun
Daan Schuurmans speelt graag bad-guys.


Peggy Vrijens speelt een bitch in de film. Is ze in het echt ook een bitch? 'Nee, natuurlijk niet, denk je dat? Nee, ben geen bitch, ik speel graag iemand anders.' Peggy doet ook nog even aan werving. Op de vraag of ze nog wat wil zeggen tegen de FOK!kers: 'Kom allemaal naar Snow Fever want het is echt een erg leuke film.'

Sun
Peggy: 'Ik een bitch? Wat denk je nou zelf.'


Hanna Verboom vond het raar zichzelf op een groot scherm te zien, maar ze heeft wel de smaak te pakken. ‘Ik wil graag een andere rol spelen, want het is een uitdaging om zoveel mogelijk verschillende rollen neer te zetten. Een psychopaat bijvoorbeeld.’ De actrice is in de zomer van 2005 overigens te zien in Deuce Bigalow 2, een Hollywoodfilm met Rob Schneider. Hierin speelt ze een hoertje.

Sun
Hanna Verboom: 'Ik zou wel een keer een psychopaat willen spelen.'


De afterparty vindt plaats in de Powerzone in Amsterdam en duurt tot vroeg in de ochtend. Om half twee worden Thomas de cameraman en ik met zachte hand uit de VIP-room gewerkt. De BN'ers gaan nog even door en kunnen daar uiteraard geen pers bij gebruiken. En het is mooi geweest. De film mag dan wat tegenvallen, het feest is fantastisch. En we hebben iedereen gesproken die we maar wilden spreken.

Wie meer wil zien over de première van Snow Fever moet zeker de Frontpage in de gaten houden, want over een paar dagen verschijnt er een nieuwe FOK!-tv die zich volledig op het feest rond de film afspeelt.

Sun
Het feest in de Powerzone ging nog door tot vroeg in de ochtend.