WAN-review

We hebben heel veel gezichten en echte namen achter de nicknames op internet gezien ! En genoeg nieuwe mensen ontmoet, onder andere het hele #marijse clan -netje was heel leuk om die te ontmoeten weer een paar leuke mensen in mijn icq lijst erbij enzo !
Alles is weer heel thuis en mijn hdtjes zitten goed vol met films en een paar extra mp3tjes, ik hoefde trouwens bijna geen mp3tjes van andere te kopieren ik had de beste zelf al bij Enkele voorbeelden van mp3tjes die VEEL gedraaid werden zijn huub hangop - broeken aan de zijkant en platypus - The arraid ( dit is een 78 minuten durend luchtalarm ! ) was voor leuk s'morgens vroeg als de meesten nog lagen te slapen. Maar ik heb een instelling van S'morgens een vent S'avonds ook een vent. Dus dat hebben ze geweten ook. Helaas was ik wel de enige in het begin die dat had dus werd dat liedje regelmatig aangevraagd om ff door te sturen enzo.

Verder stond ik bekend als sloperd want er zijn nogal wat dingen waar ik minder voorzichtig mee ben als zou moeten zoals mobiele telefoons, luidspeakers, versterker, BBQ's, cd-rommetjes en cd rom spelers en kleren ook niet trouwens. Voorbeelden ? Hier volgen er een paar :
- Telefoon moeten maar tegen een stootje kunnen als je ze van 10 mtr ver af je bureau op smijt !
- Luidsprekers en versterkers moeten tot het eind belast kunnen worden liefst verder !
- BBQ's moet je aansteken met behulp van een bus haarlak en een aansteker !
- En kleren heb je maar halve tijd nodig dus als je wilt zwemmen zetten we er een stanley mesje in !
Het BBQ'en was zowiezo al lekker want dan kreeg je tenminste vast voedsel binnen ipv soep soep en nog eens soep, variatie mogelijkheden ? Die waren er wel ja Cup-a-soup soep, uit blik, bami soep en extra gevulde soep uit blik Ander eten was er ook wel namenlijk chips noodles snoep af en toe een vers brood met beleg. GElukkig was er eek een frietwagentje met wazige opvattingen van frietje speciaal enzo maar ja als je honger hebt eet je alles ( alsof ik dat niet toch al doe ! )

Standaard dag indeling ( zo ongeveer )
S'morgens -> meestal toch wel slapen en mischien als je al wakker was ff vlug een filmpje kopieren want dan was het tenminste rustig ! Chatten ? Met wie, iedereen sliep dan nog haha !
S'middags -> hmm de meesten beginnen nu toch wel wakker te worden dus wordt er volop gechat en toch ook door velen spelletjes gespeeld
S'avonds -> lekker verder chatten en vooral eten en films kijken.
S'nachts weer misbruik maken van het feit dat er watjes zijn die gaan slapen ! dus kopieren van anderen !

Verder zijn we s'middags twee keertjes naar het verwarmde zwembad geweest. en s'avonds naar het meertje gelopen waar er ook nog mensen zo gek zijn geweest om daar te gaan zwemmen midden in de nacht. Ook hebben we ons goed vermaakt met de spudgun onder andere door blikjes vol met water zo de lucht in te schieten dat het weer regende, alsof het dat nog niet genoeg gedaan had. Lappen vlees die over waren na de BBQ de lucht in knallen en zo aan de beestjes in de bos te schenken. Ook een appel is er de lucht in gegaan maar daar hebben we maar een heel klein stukje van terug weten te vinden, de rest ? Kwijt zullen we het maar op houden En we hebben een complete server kast met inhoud aan gort weten te schieten met de spudgun. Die was trouwens van tp70 en JAWS. Intussen heb ik er zelf thuis ook al eentje liggen en die werkt perfect ofcourse, wat verwacht je anders van mij.

Ik ga zowiezo volgend jaar weer als het dan gehouden gaat worden ( wisten ze nog niet zeker vanwege de druk op de crew in de weken rondom WAN )