Frankrijk - Denemarken (3-0)

1e Helft:

In de 2e minuut al een dikke kans voor Tomasson, die alleen afgaat op de keeper, maar dan in zijn handen schiet. Het eerste deel van de wedstrijd is voor Denemarken, dat duidelijk overheerst. In de 11e minuut geeft Tomasson mooi af op Sand, maar diens schot miste de kracht om echt gevaarlijk te worden.

Dan is het genoeg geweest dachten de Fransen en in de 12e minuut geeft Zidane een mooie paas op Anelka (die eigenlijk buiten spel liep) en deze gaat alleen af op de keeper, terwijl aan zijn linkerkant Henry vrij liep.

16e minuut: Anelka gaat hard door en Schmeichel heeft de bal niet klemvast, zodat de bal voor de voeten van Blanc terecht komt, die de 1-0 voor de Fransen binnentrapt.

22e minuut: Grönkjear versiert een corner en die komt heel mooi voor, alleen jammer dat iedereen de bal mist.

24e minuut: De Fransen overheersen duidelijk het spel en ondanks dat ze nu al een beetje met het tijdrekken beginnen, houden ze toch de druk op de Deense helft.

28e minuut: de Denen drukken ff en krijgen een hoekschop cadeau, maar daar komt verder niks uit.

31E minuut: Zidane geeft een onwijze pegel van afstand, maar ook die gaat net naast.

33e minuut: Heintze en Thuram komen flink in botsing en de eerste blijft voor gort liggen, maar rolt buiten de lijnen. de Denen tijdelijk met 10 man, maar 2 minuten later komt Heintze er weer in.

38e minuut: Henry breekt door en komt tot een goeie poging, maar raakt het zijnet en ook de Deense keeper, die daardoor ff blijft liggen.

43e minuut: Thuram speelt op Anelka en daar komt een corner uit. Blanc komt in aanvaring met Nielsen, die voor dood blijft liggen, maar toch maar weer opstaat.

Er wordt 2minuten extra tijd gegeven en in de laatste seconden komt er nog een hoekschop voor de Denen, maar hier komt ook niets uit, dus gaan we met 1-0 de rust in.

2e Helft:

In de 2e helft geen wissels aan beide kanten en alle 20 veldspelers rennen de benen onder hun lijf vandaan.

49e minuut: Deschamps maakt een vieze overtreding en verdient eigenlijk geel, maar krijgt alleen een vrije trap tegen.

51e minuut: Petit maakt een tekkel met 2 benen en weer een vrije trap voor de Denen, ditmaal mooi genomen door Töfting en Tomassen kan er in 2e instantie net niet bij. FF gevaarlijk in de buurt van het Franse doel.

57e minuut: Prachtige paas op Henry, mooi aangenomen ook, maar slecht afgemaakt en ver naast.

58e minuut: Djorkaeff eraf voor Vieira.

Ruim een kwartier weg in de 2e helft en de Denen zijn nu ff duidelijk beter, maar kijken nog wel tegen een 1-0 achterstand aan.

Meteen daarna loopt Henry bijna het hele veld over met de bal aan zijn voet en gaat iedereen voorbij, ditmaal maakt hij het prachtig af en plant de bal achter Schmeichel in het Deense net. Werkelijk een prachtige solo-aktie en de 2-0 is een feit.

71e minuut: Bisgaard eruit voor Jörgensen en Töfting voor Gravensen.

73e minuut: vrije trap voor Denemarken na een overtreding van Thuram op Heintze. Heintze verlaat per brancard het veld en komt na 3 minuten weer terug.

77e minuut vrije trap voor Frankrijk , maar die gaat naast.

79e minuut: Tomasson eruit voor......? (die was ik weer eens kwijt )

81e minuut: Anelka eruit voor Wiltord.

In de 92e minuut geeft Vieira prachtig voor op Wiltord, die de eindstand van 3-0 binnen knalt.