Sinterklaas, gaat het wel goed?

De goedheiligman is weer in het land. Normaal staat hij bekend als een goedgehumeurde en vriendelijke kerel, maar soms lijkt Sinterklaas ook maar een mens. De laatste tijd zit hij er echt doorheen. Misschien vanwege het tekort aan inpakmateriaal, het personeelsprobleem onder zijn Pieten, of de hoge inflatie. 

Maar wat de reden ook is, als de Sint chagrijnig is, dan laat hij dat weten. Met zijn telefoon in de aanslag appt hij dingen als “Ik ben klaar met dat kutfeest!” of "Waarom kun je niet eens je kop houden, Bram?!”. Zelfs de Pieten lopen met een boog om de Sint heen als hij een scheldkanon is. Beelden van zijn klaagzang zijn ook vastgelegd tijdens een uitzending van Veronica Inside.

Verdacht signalement
Dat het niet helemaal lekker gaat met Sinterklaas, blijkt ook nog eens uit het feit dat hij  vorige week met zijn paard van de weg is gehaald. Hij maakte midden op de A2 selfies met zijn telefoon en was daar ook nog eens met teveel alcohol op rond aan het galopperen. Met zijn signalement kom je daar niet gauw mee weg.

Sinterklaas is overprikkeld en moet meer rust nemen om zijn stresshormonen en gelukshormoon te herstellen. Hij gaat wat dat betreft helemaal mee in deze tijd. Maar Sint kan dus wel wat hulp gebruiken. Daarom heeft hij Sinterklaas sms in het leven geroepen. Hiermee kun je namens hem of zijn Pieten persoonlijke sms’jes sturen.

Voorbeeld sms’jes namens Sinterklaas
Stuur je ouders, partner, familie of vrienden eens een sms namens Sint en Piet, zodat Sinterklaas zijn duimen en hoofd wat rust kan geven. Een paar voorbeelden ter inspiratie:

Hey jij, ik ben je naam even kwijt, maar je hoeft geen cadeaus van me te verwachten dit jaar. Volgend jaar weer een kans. Groeten van Sint.

Hi [naam ontvanger], ik wil even doorgeven dat ik verhinderd ben voor mijn feest op 5 december. Prima als jij wel gaat. Groeten van Sint.

Hi [naam ontvanger], ben op een feest van Dré Hazes. Ga even mijn neus poederen. Ben laat thuis. Groeten van Sint.


Hey [naam ontvanger], de stress en inflatie worden mij teveel. Haal zelf maar wat cadeaus voor je kinderen, oké? Groeten van Sint.

Help Sinterklaas deze herfst door, ga online een anonieme sms versturen en verras je naaste met een sms van Sinterklaas, Zeurpiet of een andere knecht.

Sinterklaascadeaus