FOK! Wat een weer: koel, zon maar ook buien

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goede morgen!

Vanochtend is er af en toe zon en komen er enkele buien voor, eerst nog mogelijk met onweer. Later in de ochtend breekt de zon steeds vaker door en neemt de kans op een bui af. De zuidwestenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag zijn er eerst perioden met zon met een kleine kans op een bui. Van het westen uit neemt de bewolking toe en komen er weer meer buien. De maximumtemperatuur is ongeveer 18°C. De wind komt uit zuidwest en is matig tot vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig, windkracht 6. Langs de noordwestkust mogelijk af en toe hard, windkracht 7.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en komen er vrij veel buien voor, vooral in het westen mogelijk met onweer. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer overwegend krachtig, windkracht 6.

Vannacht trekken er enkele buien over. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. De wind komt uit een zuidelijke richting en is matig bovenland en krachtig langs de kust, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Tot morgen!   

               

Waterig zonnetje nabij Lelystad (Foto: Ouwesok)
Waterig zonnetje nabij Lelystad ((Archief)foto: Ouwesok)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.