FOK! Wat een weer: buien in het zuidwesten

weerbanner (Foto: FOK.nl)


Goede morgen!

Vanochtend overheerst in het zuidoosten de bewolking met af en toe regen of een bui. In het noordwesten blijft het droog en schijnt de zon ook regelmatig. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuiden tot zuidwesten.

Vanmiddag is het zuidoosten half tot zwaar bewolkt met enkele buien, mogelijk met onweer. Elders blijft het droog en schijnt de zon. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidwesten, in het westen en noorden uit het westen.

Vanavond is er in het zuidoosten nog een enkele bui mogelijk. Elders is het droog en schijnt eerst de zon. Landinwaarts is er weinig wind. In het noordwesten staat een matige wind uit het westen.

Vannacht is het droog en ontstaat vooral in het oosten plaatselijk mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 14°C in het zuiden en 6°C plaatselijk in het noorden. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!   

               

Ook op het terras in Amsterdam regende het gister  (Foto: Rob)
Ook op het terras in Amsterdam regende het gister (Foto: Rob)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.