FOK! Wat een weer: droog in het zuiden, elders...

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend komen er ten noorden van de grote rivieren buien voor. Vooral aan de kust komt er plaatselijk onweer met hagel voor. De wind komt boven land uit een westelijke richting en is matig. Vlak aan zee waait het (vrij) krachtig, windkracht 5-6 uit het noordwesten.

Vanmiddag zijn er perioden met zon en vooral in het noorden en midden komen er buien voor. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De wind gaat boven land geleidelijk uit het zuidwesten waaien en is matig. Aan de (noord)westkust is de wind eerst nog (vrij) krachtig, met windkracht 5 tot 6 en komt uit het noordwesten.

Vanavond komt er vooral in het westen en noorden nog een bui voor. Aan de noordwestkust waait het matig en eerst nog vrij krachtig uit het noordwesten. Boven land gaat de wind geleidelijk liggen.

Komende nacht kan in het noorden nog een enkele lichte bui voorkomen, elders is het droog. Vooral in het zuiden ontstaat er (mogelijk dichte) mist. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C aan zee tot plaatselijk rond het vriespunt in het binnenland. Er is weinig wind.

Tot morgen! 

                   

 Herfst....
Herfst....

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.