Man valt 15 kilo af in 30 dagen met McDonald's dieet

Dat afvallen simpelweg bestaat uit het binnenkrijgen van minder calorieën dan je verbrandt en niets te maken heeft met het soort eten dat je eet bewijst de Brit Kevin Maginnis weer eens.

Maginnis zweerde om 100 dagen lang alleen maar McDonald's te eten en verrast vriend en vijand met zijn indrukwekkende gewichtsverlies. Na 36 dagen is hij maar liefst 15 kilo afgevallen.

De 56-jarige man eet drie McDonald's maaltijden per dag, maar slechts de helft van de porties. Zijn dieet is zo opmerkelijk dat veel mensen zijn voorbeeld volgen, waaronder zijn eigen vrouw, Melody.

Kevin deelt regelmatig updates van zijn dieet op zijn TikTok-account. Kevin hoopt in totaal 25 kilo in 100 dagen af te vallen en dat doel lijkt inmiddels in zicht. Naast afvallen wil hij anderen laten zien dat het vooral de hoeveelheid voedsel is die men eet, en niet het soort voedsel, dat het verschil maakt.

In een interview met de Today Show vertelde Kevin dat sommige cardiologen zijn portiegecontroleerde dieet toejuichen, terwijl anderen er niet van houden. Hij is er zelf echter van overtuigd dat zijn algehele gezondheid en bloedwaarden aan het einde van de 100 dagen beter zullen zijn.