Gekkigheid met Deadpool in Midnight Suns

Afgelopen week hebben 2K en Marvel Entertainment een nieuwe trailer onthuld voor de eerste DLC van Marvel's Midnight Suns, genaamd The Good, the Bad, and the Undead met daarin Deadpool.

Als recruitable hero krijg je met Deadpool unieke nieuwe vaardigheden en zijn kenmerkende stijl van chaos op het slagveld, evenals de mogelijkheid om vriendschap op te bouwen en beste vrienden te worden met de Merc with a Mouth in de Abbey. In de verhaalmissies worden ook nieuwe vijandentypen geïntroduceerd en je zult Deadpools unieke onderzoeksproject Food Truck willen ontwikkelen om je een extra tactisch voordeel op het slagveld te geven.

The Good, the Bad, and the Undead is beschikbaar op 26 januari 2023 voor Windows pc via Steam en Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De DLC is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Marvel's Midnight Suns Season Pass (inbegrepen bij de Legendary Edition). Elke DLC brengt een nieuwe recruitable hero en voegt drie nieuwe verhaalmissies, een nieuwe upgrade voor de Abbey en een selectie nieuwe skins en outfits voor de hero toe.