Transport Fever 2 verplaatst zich naar consoles

Nacon en Urban Games maken bekend dat Transport Fever 2 Console Edition in ontwikkeling is. De pc-versie van deze transportsimulatie heeft zeer positieve reviews op platformen als Steam (op moment van schrijven is 88% van de 14.528 reviews positief).

Deze nieuwe versie draait net als de pc-versie om allerlei vormen van transport, maar dan met een voor consoles gemaakte besturing en interface. Daarnaast zijn de graphics van de game verbeterd, met geheel herziene versies van alle voertuigen, waaronder treinen, bussen, vliegtuigen en schepen.

In Transport Fever 2 Console Edition ontwikkelen spelers transportroutes via land, zee en het luchtruim. Zo dragen ze bij aan de ontwikkeling van de economie en spelen ze in op behoeftes van groeiende steden en samenlevingen. In de game kun je je eigen transportimperium opbouwen en aan de logistieke uitdagingen wagen, van 1850 tot de huidige tijd.

Transport Fever 2 Console Edition verschijnt in februari 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.