Wolff nog lang niet van plan te stoppen met F1

Wie vermoedde dat Toto Wolff de handdoek in de ring zou gooien na de slechtste seizoensstart van Mercedes sinds tijden heeft het helaas mis. De teambaas gaf aan simpelweg teveel plezier uit zijn werk te halen en richt zijn focus nu voornamelijk op het verbeteren van de W13.

"Aan stoppen heb ik niet gedacht. Het probleem is dat ik dan ongelukkig op de Malediven zou zitten als ik hier niet was. Het ontwikkelen, de activiteiten met het team, ik geniet er enorm van. Uiteraard verdient het goed en is dit mijn droombaan. Ik wilde dit al mijn hele leven doen. Ik heb mijzelf nooit de vraag gesteld of ik wilde stoppen", luidde de duidelijke conclusie van Wolff.

Gezien het feit dat het team uit Brackley acht keer op rij constructeurskampioen is geworden twijfelt de Oostenrijker niet aan de capaciteiten van zijn personeel en heeft hij er alle vertrouwen in dat het team de zwakten van de huidige W13 kan verhelpen: "Hoewel we op het circuit wat anders zien, kun je het als engineer niet zomaar verleren. We hebben de plank misgeslagen en dat moeten we accepteren. We moeten nederig blijven. We hebben het acht keer goed gedaan en nu één keer mis. Niemand is onfeilbaar. Het team is zeker in staat om het recht te zetten".

Wolff ziet zichzelf nog een tijd binnen de Formule 1 (Joerg Mitter / Red Bull Content Pool)
Wolff ziet zichzelf nog een tijd binnen de Formule 1 (Joerg Mitter / Red Bull Content Pool)