Hamilton: "Red Bull op dit moment absoluut te snel voor ons"

De strijd om de wereldtitel in de Formule 1 is ongekend spannend en elk puntje is belangrijk in het duel tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. In Mexico lijkt het voordeel voorlopig in handen van de Nederlander, hij was met enige afstand de snelste op het stoffige circuit in Mexico-Stad. Ondanks dat Hamilton tevreden was over zijn Mercedes vrijdag, moest hij toegeven dat Red Bull Racing een stukje sneller is op dit moment.

"De auto voelde best aardig. Ik had niet echt grote problemen en we hebben er alles uit weten te halen wat we hadden", aldus Hamilton na afloop van de tweede vrije training, zo lezen we op Motorsport.com.

Ondanks het goede gevoel bleek Verstappen 4 tot 5 tienden sneller dan de Mercedes-coureurs. "Zij zijn op dit moment gewoon sneller dan ons. We hebben niet echt iets om ons zorgen over te maken. We blijven gewoon werken aan de afstelling en proberen deze te verbeteren, maar we komen gewoon downforce tekort. Dat verklaart waarschijnlijk ook die halve seconde verschil", aldus Hamilton.

"Op dit moment zijn ze absoluut te snel voor ons", zo vatte de Britse wereldkampioen het samen.