Rapper Lil' Kleine na verhoor op vrije voeten, zaak geseponeerd

Rapper Lil' Kleine is, naar verluidt, zaterdagnacht gearresteerd op het Spaanse eiland Ibiza na een incident met zijn vriendin Jaimie Vaes. Ze zou 'gewond en bebloed' en met gescheurde kleding naar de lobby van hun hotel zijn gerend, waarna de politie werd gebeld. Dat zeggen bronnen tegen De Telegraaf. Zo meldt AT5.

Update 20.50 uur: De Amsterdamse rapper Lil' Kleine is volgens De Telegraaf weer vrijgelaten door de Spaanse politie na verhoor. Hij heeft de nacht in de cel doorgebracht. Zijn advocaat bevestigt aan Shownieuws dat hij is vrijgelaten. Eerder vandaag zou hij voorgeleid zijn aan de officier van justitie in Ibiza-Stad. Het Spaanse Openbaar Ministerie zou aan RTL Boulevard hebben bevestigd dat de zaak tegen Jorik Scholten, zoals de rapper heet, is geseponeerd.

Daarnaast zou de kamer van het stel zijn vernield. Agenten hebben de artiest (echte naam: Jorik Scholten) vervolgens meegenomen en sindsdien zit hij in de gevangenis, meldt de krant. De manager van Scholten en Vaes laat aan het AD weten 'op de hoogte te zijn van een voorval' tussen de twee.

Scholten en zijn vriendin zouden aanwezig zijn geweest op een openingsfeest van het hotel Oku in San Antonio.