15-jarige Belg neergestoken tijdens bruiloftsfeestje

Een 15-jarige Belgische jongen is zondagavond nabij een horecabedrijf op de Bredaseweg in Rijsbergen met een mes gestoken. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie arresteerde op de Meirseweg in Zundert, twee mannen uit Lokeren (B) die verdacht worden van betrokkenheid bij het steekincident.

De politie kreeg omstreeks 22.15 uur een melding dat er een vechtpartij was voor een horecabedrijf aan de Bredaseweg. Binnen was een bruiloft gaande. Agenten die als eerste ter plaatse kwamen, zagen dat er niet (meer) gevochten werd, wel was de sfeer erg gespannen. Een 15-jarige jongen bleek met een mes gestoken te zijn, hij had een bloedende wond die door een omstander met een doek werd dichtgehouden. Hij werd met een ambulance naar een ziekenhuis in Antwerpen vervoerd.

Een getuige meldde dat er na de vechtpartij twee auto’s waren weggereden die mogelijk met het steekincident te maken hadden. Door het Operationeel Centrum werden direct surveillance-auto’s naar de uitvalswegen richting België gedirigeerd omdat het vermoeden was dat de dader(s) die richting zou(den) gaan.

Een van de bedoelde auto’s met daarin twee mannen werd door een surveillance eenheid op de Meirseweg in Zundert gelokaliseerd. De automobilist voldeed aan het stopteken. De inzittenden kwamen inderdaad van de bruiloft af. De bestuurder voldeed aan het signalement van de persoon die met het mes gestoken zou hebben. Hierna zijn beide mannen als verdachten van betrokkenheid bij het steekincident aangehouden. De recherche stelt een onderzoek in naar de toedracht.

Afbeelding: Politie
Afbeelding: Politie

Ook een leuk of interessant bericht gevonden? Tip ons via onze submit

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!