Microsoft Flight Simulator is te preorderen

Microsoft heeft een preorder-trailer uitgebracht van Microsoft Flight Simulator op pc. De game is beschikbaar vanaf 18 augustus 2020.

Reis de wereld rond en ervaar meer dan 2 miljoen steden en gevarieerde uitgestrekte omgevingen. Je kunt ook ervaren hoe het is om te nachtvliegen. De weerselementen kunnen je het ook lastig maken in deze dynamische wereld. Het weer wordt gebaseerd op 'live' data, dus als je boven Parijs door een hevige storm moet manoeuvreren dan is dat omdat het daar op dat moment ook daadwerkelijk stormt. Je kunt vliegen in lichte vliegtuigen maar ook zijn de grote jongens zoals de Boeing 747 beschikbaar. Met de Standard Edition krijg je twintig vliegtuigen en dertig vliegvelden in de game. Koop je de Deluxe-versie, dan krijg je vijf vliegtuigen en vliegvelden erbij. Heb je meer geld om te spenderen, dan koop je de Premium Deluxe Edition en heb je dertig vliegtuigen en veertig vliegvelden tot je beschikking.

Je kunt Microsoft Flight Simulator preorderen voor Windows 10 of al vooraf installeren als je Xbox Game Pass voor pc hebt. Je moet daarna nog wel een ruime maand wachten voordat je het kunt spelen.