FOK! Wat een weer: Heerlijk lenteweer

Vanochtend is er veel bewolking en komen er geregeld buien voor, lokaal ook met onweer, hagel en windstoten. In de loop van de middag trekken de buien naar het oosten weg, wordt het overwegend droog en komt de zon steeds vaker tevoorschijn. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een matige, aan zee vrij krachtige westelijke wind.

In de nacht naar zondag kan nog een enkele bui voorkomen en is het bewolkt. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C. De zuidwestenwind is zwak tot matig.

Zondagochtend is het bewolkt, vooral in het noordoosten kan nog een lichte bui voorkomen. In de loop van de ochtend breekt de bewolking en komt de zon tevoorschijn. Ook in de middag kan er lokaal nog een lichte bui voorkomen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C op de Wadden tot 18°C in het zuidoosten van het land. De wind is in de ochtend westelijk en zwak tot matig, in de loop van de middag draait de wind naar noordwest. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Charged was in Amsterdam-Noord  (Foto: Charged)
Charged was in Amsterdam-Noord (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.