Gratis blender als je je baby niet vaccineert

Nee, het is geen grap. De organisator van deze actie is Versapers, vertegenwoordigd door M.J. Duisterwinkel. en is heel duidelijk in de algemene voorwaarden van de actie. Degene die de 'dappere' beslissing nemen om hun baby niet te vaccineren hebben recht op een vacublend in kleur naar keuze, ter waarde van 399 euro. Je betaalt slechts 8,50 euro aan inschrijfkosten. Mocht je terugkomen op die 'dappere' beslissing, dan ben je verplicht om de vacublend door te geven aan een ander (die wel een antivaxxer is nemen wij voor het gemak maar even aan, red).

Dat het bedrijf hiermee een oproep doet om de nationale gezondheid bewust op het spel te zetten blijkt wel uit voorwaarde nummer drie: "Mijn beslissing is dapper omdat het ingaat tegen de ‘gevestigde orde’ en ik me zo blootstel aan vele negatieve commentaren van pro-vaxers."

Van de website: "Hoe gaat de actie in zijn werk? Ben je vrouw, zwanger en uitgerekend voor 1 augustus 2020, of bevallen na 1 Augustus 2019 en nog steeds borstvoeding geeft, dan kun je van deze actie gebruikmaken. Je bestelt op www.versapers.nl een Vacublend in de kleur naar keuze: Vacublend Rood, Zilver of Titanium. Voer de kortingscode "baby" in en betaal slechts de 8,50 inschrijfkosten. De kortingscode is uitsluitend geldig in combinatie met de actie."

Gratis blender als je je baby niet vaccineert

Gratis blender als je je baby niet vaccineert