Oma braadt kleindochter (1,5) in de oven

Het WTF-verhaal van vandaag neemt ons mee naar Mississippi. Daar is de 48-jarige Carolyn Jones opgepakt vanwege de moord op haar 20 maanden oude kleindochter. Uit eerste onderzoeken blijkt dat de dreumes eerst is neergestoken, waarna de oma het lichaampje in een hete oven heeft gestopt. 

Het is nog niet duidelijk of Royalty Floyd, zoals het meisje heette, al overleden was toen ze in de oven werd gestopt. Dat zal nader onderzoek moeten uitwijzen. Het meisje woonde al enige tijd bij haar grootmoeder volgens The Mirror. De plaatselijke sheriff Kevin Williams geeft aan al 26 jaar in het vak te zitten, maar nog nooit zo iets afschuwelijks te hebben meegemaakt. 

Veronica Jones, de moeder van het meisje, is een GoFundMe-actie gestart om haar dochtertje te kunnen begraven. Veronica schrijft bij de actie: "Royalty was zo mooi en ik hield meer van haar dan wat ook in de wereld. Ik ben deze actie gestart om de begrafenis van Royalty Marie Floyd te verzorgen. Alles wat geschonken wordt, wordt gewaardeerd."